Home Bankháború (GYŐZ Mozgalom) Közlemények, felhívások Rendőrök kihívása ketrecharcra: Győr Város Rendőrkapitányának

VÉSZ TV

VÉSZ RádióGet the Flash Player to see this player.

time2online Extensions: Simple Video Flash Player Module

Partnereink

Hirdetés

Hirdetés

Bejelentkező űrlapVÉSZ Akciók és Programok

július 2024
V H K SZ CS P SZ
30 1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31 1 2 3

Névnap

Ma 2024. július 24., szerda, Kinga és Kincső napja van. Holnap Kristóf és Jakab napja lesz.

Jelen vannak

Oldalainkat 2283 vendég böngészi
Rendőrök kihívása ketrecharcra: Győr Város Rendőrkapitányának PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Éliás Ádám   
2009. május 14. csütörtök, 00:00

Győr Város Rendőrkapitányának
Győr

tárgy: Rendőrök kihívása ketrecharcra - kézbesítve e-mail és levél formájában

Tisztelt Kapitány Úr!

Az Ön beosztottai, Szekeres László rendőrzászlós (száma: 59099) és négy társa 2009. május 12-én délelőtt jelenvoltak, sőt részt vettek egy szégyentelenül aljas kilakoltatási gaztettben, amelynek során megfosztották egyetlen otthonától Bagó Andrásné Zsigai Klára 57 éves beteg asszonyt, s egyszerűen kitették az utcára a Győr, Radnóti M. u. 25. fszt. alatti lakásából.

Kérem, fölösleges próbálkozás a törvényre hivatkozni, mert a 20. század összes gonosztevője az írott jogba belelopott gazságok alapján követte el „törvényesen” a szörnytetteit.

Az írott jogért a hazug, bukott politikai elit a felelős, ez azonban nem oldja fel a jogalkalmazók személyes felelősségét a közhatalomban, hogy aljas, szégyentelen gaztettekben részt vesznek-e, vagy sem. És ha részt vesznek, nem lehetnek tovább a közhatalom szereplői.

A kilakoltatás során az Ön egyenruhás kollégái, visszaélve az egyenruha védelmet adó jellegével, nevezetesen, hogy a „másik fél” az egyenruha miatt önkéntelenül is tartózkodik az aktív védekezéstől, brutális agresszivitással léptek föl.

Ennek során rángatták, lökdösték a VÉSZ jelenlévő vezetőit, olyan erővel, hogy volt, akinek a ruhája elszakadt, majd az 57 éves beteg asszonyt Szekeres László egyik társával megragadta, össze-vissza rángatták, leteperték és földhöz vágták, miközben a dulakodás hevében súlyos ütéseket mértek rá.

Később az asszony rosszul lett, kórházba kellett befeküdnie, ahol többféle sérülést is megállapítottak.

Zsigai Klára nyilván feljelentést tesz a bántalmazás miatt, mi pedig, a VÉSZ jelenlévő vezetői és aktivistái, tanúskodni fogunk.

Azt, ami történt, nem hagyjuk annyiban. Nem bízunk az Önök vizsgálatában, hiszen hogy lehetne azokban bízni, akik öt rendőrt ráuszítanak egy szerencsétlen, beteg asszonyra, hogy lakoltassák ki, és vágják földhöz. Azonkívül ismerjük az össze-vissza hazudozás, hamistanúzás technikáját a mundér becsülete védelmében. Ugyanakkor az sem lehet, hogy a VÉSZ csapatai megtámadják a rendőrséget.

A helyzet megoldása érdekében a VÉSZ harcművész válogatottja nyilvános ketrecharc mérkőzésre hívja ki Szekeres László zászlóst (száma: 59099) és négy társát. A mérkőzés szigorúan a sport szabályai szerint, bíró közreműködésével, nyilvánosan zajlana.

Alkalmazkodunk, mert ha ezek a rendőrök - akiket ezek után mi már nem tekintünk rendőröknek! - netán járatlanok lennének a ketrecharcban, más műfaját is elfogadjuk a sportszerű összecsapásnak.

Kérem, tegye lehetővé a barátságos mérkőzést.

Ha ezek a fiúk egyenruhában olyan nagy vitézek voltak a beteg asszonnyal szemben, nyilván a VÉSZ kick-boksz bajnok és más harcművészeti bajnok tagjaival szemben is helyt fognak állni a sport-ketrecben.

Természetesen az összecsapást nem mint rendőrökkel szemben, hanem mint civil magánszemélyekkel szemben kívánjuk, szigorúan a sportszerűség keretei között végrehajtani.

Tehát nem a rendőrséget támadjuk, mert ettől még ezek után is tartózkodunk, hanem azokat az embereket, akik szégyent hoztak a rendőrségre, s akik nem szabad, hogy rendőrök legyenek. Tájékoztatom, hogy erről a kihívásról értesítem a megyei főkapitány és az országos főkapitány urat.

Tisztelettel:
Budapest, 2009. május 14.
Éliás Ádám elnök