Home VÉSZ Akciók-Videó 2009 videó hírei A BANKHÁBORÚ CSELEKVÉSI TERVE

VÉSZ TV

VÉSZ Rádió



Get the Flash Player to see this player.

time2online Extensions: Simple Video Flash Player Module

Partnereink

Hirdetés

Hirdetés

Bejelentkező űrlap



VÉSZ Akciók és Programok

március 2024
V H K SZ CS P SZ
25 26 27 28 29 1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31 1 2 3 4 5 6

Névnap

Ma 2024. március 28., csütörtök, Gedeon és Johanna napja van. Holnap Auguszta napja lesz.

Jelen vannak

Oldalainkat 1188 vendég böngészi
A BANKHÁBORÚ CSELEKVÉSI TERVE PDF Nyomtatás E-mail
Olvasóink értékelése: / 1
ElégtelenKitűnő 
Írta: VÉSZ Elnökség   
2009. július 29. szerda, 00:00

A BANKHÁBORÚ CSELEKVÉSI TERVE

2009. július 17-én Ultimátumban szólította fel Mozgalmunk a teljes bankszférát, hogy fejezze be a magyar társadalom elleni rablógyilkos háborút, és hirdesse meg az árverezési és kilakoltatási moratóriumot az önhibájukon kívül fizetésképtelenné vált hitelesek jogszerűen elfoglalt egyetlen otthonára vonatkozóan. Hivatkoztunk arra az öngyilkossági hullámra, amely a bankok bűnös üzletpolitikája miatt már most végigsöpört az országon.

Az alábbiakban közöljük a bankháború lezajlásának legfontosabb lépéseit, ha a bankok folytatják háborújukat a magyar nép ellen, s egyben az általános emberiesség kötelező morális szabályai ellen, s mi kénytelenek leszünk megvívni az ön- és közvédelem érdekében, a pénzhatalom ránk kényszerített háborúját.

  1. 2009 augusztus második felében sajtótájékoztatón nyilvánosságra hozzuk azoknak a bankoknak és pénzintézeteknek a nevét, amelyek nem hirdettek árverezési és kilakoltatási moratóriumot az önhibájukon kívül fizetésképtelenné vált hitelesek jogszerűen elfoglalt egyetlen otthonára vonatkozóan, vagy nem igazolták, hogy árverezésekhez és kilakoltatásokhoz vezető ügyletekben nincsenek érintve. Megnevezzük azokat a hitelközvetítő cégeket is, amelyeket ezek a bankok finanszíroznak és látnak el információval. Ezeket a hitelközvetítő cégeket ebben a háborúban szintén háborús félnek tekintjük.
    Ezt a feketelistát a közvélemény számára ismertté tesszük.
    A sajtótájékoztatóval kezdve, s a tömegkommunikáció minden lehetséges eszközét felhasználva, kampányt indítunk, amelynek során felszólítjuk a magánszemélyeket, vállalkozásokat és intézményeket, hogy számláikat és betéteiket vigyék át ezekből a feketelistán szereplő bankokból a takarékszövetkezetekbe, az árverezési és kilakoltatási moratóriumot meghirdető bankokba, és az újonnan alakuló morális bankokba, mert a feketelistán lévő bankok közül bármelyik a megsemmisítés sorsára juthat.

  2. A feketelista közzétételét követően kb. hat héten át figyelik és vizsgálják szakértőink a feketelistán szereplő bankok magatartását, s megállapítják, melyik bank okozta a magyar társadalomnak a legnagyobb kárt.

  3. Ezt követően nyilvánosságra hozzuk a rablásban legsikeresebb, azaz a magyar társadalomnak legtöbbet ártó banknak a nevét, amelyet Mozgalmunk közellenségnek minősít, és széles társadalmi összefogás keretében, meg fog semmisíteni.

A megsemmisítés előkészítése kb. két hónapon át tart. Ennek folyamán:

  • közöljük döntésünket azokkal a külföldi barátainkkal, akikkel már érintkezésben vagyunk, hogy a közellenséggé nyilvánított bank anyabankja ellen ők is indítsák el a megsemmisítő fellépés előkészítését, s hozzák nyilvánosságra, minden érintett országra kiterjedő módon, ennek az anyabanknak a nevét; ha teljesen magyar tulajdonú bank válik közellenséggé, akkor ugyanezt a folyamatot a külföldi kapcsolataira fogjuk irányítani;

  • határozottan felszólítjuk a közellenség-bank összes betétesét, hogy haladéktalanul, és teljes mértékben vegyék ki a betéteiket a közellenség-bankból, mert az a bank többé nem fog létezni;

  • ha a közellenség-bank csődöt jelentve elsikkasztja a betétesek pénzét, akkor a bank tulajdonosainak és menedzsmentjének a népharaggal kell szembenéznie;

  • a közellenség-bank működését egyre sűrűsödő és keményedő demonstrációk fogják bénítani;

  • aktív kampányban fogjuk mozgósítani a társadalmat a megsemmisítés közösségi cselekvéséhez történő csatlakozásra. Ez akkor megy végbe itthon és külföldön, amikor a társadalmak felkészültek.

Ez lesz az új ünnep, a pénzhatalmi világuralomtól megszabadulás első nagy lépése, az új, morális és szakszerű pénzlétesülési és pénzműködési paradigma megszületésének napja.

Budapest, 2009. július 29.

Éliás Ádám, a VÉSZ és a Mozgalom elnöke