Home VÉSZ INFÓPORTÁL - VÉSZ KÖZLEMÉNYEK Szarvas István retteg a nyilvánosságtól

VÉSZ TV

VÉSZ RádióGet the Flash Player to see this player.

time2online Extensions: Simple Video Flash Player Module

Partnereink

Hirdetés

Hirdetés

Bejelentkező űrlapVÉSZ Akciók és Programok

május 2024
V H K SZ CS P SZ
28 29 30 1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31 1

Névnap

Ma 2024. május 27., hétfő, Hella napja van. Holnap Emil és Csanád napja lesz.

Jelen vannak

Oldalainkat 1197 vendég böngészi
Szarvas István retteg a nyilvánosságtól PDF Nyomtatás E-mail
Olvasóink értékelése: / 10
ElégtelenKitűnő 
Írta: VÉSZ Elnökség   
2011. június 15. szerda, 10:09

Szarvas István a VORTEX Kft. ügyvezetője, azt követően, hogy üzelmeivel kapcsolatban a fent olvasható leleplező közleményt a VÉSZ Akcióparancsnoksága a honlapunkon nyilvánosságra hozta, több támadást kísérelt meg az elmúlt napok folyamán honlapunk ellen.

A VÉSZ elnökét alá nem írt email-levélben szólította fel a közlemény levételére, mivel az szerinte rágalmazó tartalmú és személyes adatokkal való visszaélést valósít meg.
A VÉSZ e közleményben bizonyított tényeket ismertetett arról, hogyan tett tönkre Szarvas István rengeteg céget. A közleményben szereplő személyes adatok pedig kivétel nélkül nyilvánosak, bárki meggyőződhet erről a cégnyilvántartásokból.

Jobb lenne, ha Szarvas István nem a nyilvánosságot szégyellné, hanem azt a háborút, amit az építőipari kis- és középvállalkozások ellen folytat. Talán már sejti, de jó lenne, ha meg is értené, más, felelőtlen, hazárdőr, az értékteremtő vállalkozások tönkretételére törő társaival együtt, hogy nem célszerű megtámadni a VÉSZ-t, mert az védekezni fog és megvédi a kis- és középvállalkozásokat.

A Kazinczy utcában (Budapest VII. kerület), a VORTEX-építkezéseken nagy bontási, bűnjel-lefoglalási akciók sorozata indul, amelyek folyamán minden lebontott anyagot be fogunk szállítani a rendőrségre, hogy a hatóságok döntsék el, kié az az anyag. Mivel Szarvas István sok száz millió forinttal csapta be alvállalkozóit, a lehúzással szerzett érték kis töredéke is látványos bontás fedezetét jelentheti.
A várható bontási akciókról értesítést fogunk küldeni a beruházóknak és a VORTEX (illetve személyesen: Szarvas István) lehetséges további megrendelőinek is.
Figyelmeztetjük azokat a mérnököket, akik a tervdokumentációk „lebutításával” részt vettek és vesznek az alvállalkozók sokaságának becsapásában: bizonyítékunk van arról, hogy tudatában voltak és vannak annak, milyen célt szolgál a „lebutítás”. Ez pedig nem más, mint bűnszövetkezetben, folytatólagosan, különösen nagy kárt okozó, többrendbeli, bűnsegédlettel elkövetett csalás.
Ne bízzanak Szarvas pénzében, mert semmi és senki nem fogja őket megvédeni a jogszerű és szükségszerű következményektől.
Persze békét is lehet bármikor kötni: elkezdeni a dolgok rendbetételét, s gyökeres fordulatot végrehajtani az üzletpolitikában. Tehát nem a honlapunkat kell, olykor hacker-gyanús manőverekkel támadni, hanem sokkal inkább olyan fordulatot lenne ésszerű és célszerű végrehajtani, amely elismerést és becsületet eredményez a régi gyalázat helyett.
Egyébként is: a VÉSZ-nek a honlapon kívül sok más lehetősége van a nyilvánosságra. De azért a VÉSZ a saját honlapját is meg fogja védeni.
A VÉSZ mindig partner a békés megoldásokban, s a mindenki által elfogadható kompromisszumokban. De soha nem fogja tudomásul venni a becsülettel dolgozó, értékteremtő vállalkozások tönkretételét, akkor sem, ha akár sok éven át tartó aktív küzdelmet kell folytatnia a szipolyozók ellen.