VÉSZ TV

VÉSZ Rádió



Get the Flash Player to see this player.

time2online Extensions: Simple Video Flash Player Module

Partnereink

Hirdetés

Hirdetés

Bejelentkező űrlap



VÉSZ Akciók és Programok

március 2024
V H K SZ CS P SZ
25 26 27 28 29 1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31 1 2 3 4 5 6

Névnap

Ma 2024. március 28., csütörtök, Gedeon és Johanna napja van. Holnap Auguszta napja lesz.

Jelen vannak

Oldalainkat 1260 vendég böngészi
Nyilatkozat PDF Nyomtatás E-mail
Olvasóink értékelése: / 1
ElégtelenKitűnő 
Írta: VÉSZ Elnökség   
2013. február 08. péntek, 19:20

Írta: VÉSZ Elnökség

Az alábbi nyilatkozattal a VÉSZ végérvényesen lezártnak tekinti a Szövetség elleni rágalomkampány ügyét. Sem az eddigi, sem az ezutáni hazug gyalázkodásra a továbbiakban nem fog reagálni sem az elnök, sem a vezetőség, sem a tagság.
A VÉSZ megszerzésének és lebénításának kísérlete végleges kudarcot szenvedett. A rágalmazók eljátszották kisded játékaikat, ellőtték szánalmas puskaporukat.
A VÉSZ a saját tartalék-honlapját vissza fogja szerezni.
Bárkivel, aki csalódott, és akit a rágalmazók félrevezettek, szívesen leülünk, hogy megbeszéljük problémáikat.
Orosz Ferenc és társai bíróság előtt fognak felelni az általuk elkövetett bűncselekményekért.
Megkérdezzük: mi akadályozta és akadályozza a gyalázkodókat, hogy jobb és hatékonyabb érdekvédelmi szervezeteket hozzanak létre, mint amilyen a VÉSZ? Ha tíz jobb és hatékonyabb szervezet működne az országban, még az is kevés lenne, annyi a kiszolgáltatott ember és cég. Lenne tehát bőven tennivaló, miért nem ebben jeleskednek? Vagy talán könnyebbnek tűnik a szájhősködés, a VÉSZ élősködő lenyúlása, vagy oktondi kritizálása, mint a bátor és áldozatkész cselekvés?

Túlontúl sok feladata van Szövetségünknek ahhoz, hogy morálisan megingott emberek kisszerű, nevetséges próbálkozásaival foglalkozzon.

Újra gyülekeznek a magyar égen a kilakoltatás rémének fellegei. A Kormány kétségtelenül pozitív lépései több százezer devizahiteles helyzetén enyhítettek, de még mindig van ugyancsak több százezer család, akik továbbra is a szakadék szélén állnak. Az a morális parancs, amely minket 2009/2010-ben vezetett, 2013-ban ugyanúgy érvényes: nem fogjuk hagyni, hogy a saját hibájukon kívül fizetésképtelenné vált adósokat, jogszerűen elfoglalt, egyetlen otthonuktól, bármire hivatkozással is, megfosszanak. Reméljük, a Kormány időben észleli, hogy intézkedései, bár előre mutatóak, de nem elegendőek, s a pénzügyi biztos álláspontját magáévá téve, teljes körű és megnyugtató megoldást talál.

Örömmel üdvözöljük, hogy végre megszületett a kormány-előterjesztés a lánctartozások megakadályozása érdekében hozandó jogalkotási folyamatról, amely anyagát a Belügyminisztérium Építésügyi Államtitkársága nekünk is elküldte véleményezésre. Bár most már várhatóan érdemi lépések következnek, még egyáltalán nem dőlhetünk elégedetten hátra, hiszen a kialakult lánctartozások roppant tömegének ügye rendezetlen, s ezzel a problémahalmazzal is kell valamit kezdeni. Ha a jövőre nézve ki is küszöböljük a lánctartozások újratermelődését, a múlt súlyos örökségét is kezelnünk kell.

Szövetségünk ezeket a kérdéseket tekinti fontosnak, tagjai közvetlen és konkrét érdekvédelmi ügyei mellett. Hamarosan beszámolunk a 2012. év eredményeiről.