Home Bankháború - Közlemények, felhívások Gyorsreagálású Önvédelmi Zónák kialakításáról a kilakoltatások megakadályozása érdekében

VÉSZ TV

VÉSZ RádióGet the Flash Player to see this player.

time2online Extensions: Simple Video Flash Player Module

Partnereink

Hirdetés

Hirdetés

Bejelentkező űrlapVÉSZ Akciók és Programok

június 2024
V H K SZ CS P SZ
26 27 28 29 30 31 1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 1 2 3 4 5 6

Névnap

Ma 2024. június 23., vasárnap, Zoltán napja van. Holnap Iván napja lesz.

Jelen vannak

Oldalainkat 1348 vendég böngészi
Gyorsreagálású Önvédelmi Zónák kialakításáról a kilakoltatások megakadályozása érdekében PDF Nyomtatás E-mail
Olvasóink értékelése: / 9
ElégtelenKitűnő 
Írta: Éliás Ádám   
2009. április 08. szerda, 00:00

N Y I L A T K O Z A T
Gyorsreagálású Önvédelmi Zónák kialakításáról a kilakoltatások megakadályozása érdekében

  1. Morális parancs, hogy a 21. században Magyarországon senkit ne lehessen kilakoltatni jogszerűen elfoglalt egyetlen otthonából. Az ekörüli vita a moralitás és az immoralitás harca.
  2. Ma az írott jog és részben a joggyakorlat olyanná lett Magyarországon, hogy egészen embertelen, szélsőséges gazságok is megtörténhetnek „jogszerűen”. Senki, a közhatalom szereplői sem mentesülhetnek a személyes döntés alól: a moralitás, vagy az immoralitás szolgálatában állnak-e. Erre a súlyos krízisre ebben a romlott közjogi helyzetben a törvényhelyek idézése nem adekvát válasz, hiszen például a holokauszt, és sok más történelmi gaztett is „törvényesen” ment végbe.
  3. A Vállalkozások Érdekvédelmi Szövetsége harcot hirdet a kilakoltatások megakadályozásáért két színtéren: a végrehajtói irodák árverezési eljárásánál és a kilakoltatások konkrét színterein.
  4. Bár a VÉSZ erős, országos szervezetté fejlődött, elszánt és fegyelmezett, nagylétszámú hálózattal, a helyzetet mégsem képes egyedül kezelni, hiszen óvatos becslések szerint is legalább 2-300.000 családot fenyeget közvetlenül a kilakoltatás.
  5. Amennyiben a rabló gonosztevők által eltervezett kilakoltatási hullám végbemehet, ez történelmi csapásként tenné tönkre a magyar népet. Gyermekek tíz- és százezrei nőnének fel nyomortelepeken, fizikailag és lelkileg megbetegedve, sokukat állami gondozásba vennék, s a települések perifériáin nyomorövezetek alakulnának ki. A VÉSZ mindenkit felhív, hogy ezt a merényletet az emberiesség és konkrétan a magyar nép ellen, harc árán is, mindenáron meg kell hiúsítani.
  6. A helyzetet gyökeresen megoldani csak társadalmi méretű összefogással lehet. Ütött az óra, hogy a magyar társadalom végre föleszméljen önerejére és önértékére, és ellenállva mind a hazugságok, mind a gyávaság, mind az etnikai antizmusok kísértésének, határozott cselekvésre szánja el magát.
  7. A VÉSZ kezdeményezi Gyorsreagálású Önvédelmi Zónák (GYÖZ) kialakítását. A lakóterületek kisebb egységeiben élő, egymást legalább látásból ismerő emberek szólítsák meg egymást, ismerjék fel, hogy össze kell fogni, lépjenek túl az elválasztó és szembeállító ostoba dilemmákon (pl. jobboldali, vagy baloldali), határozzák el, hogy figyelnek egymásra, és az adott területet (városrész, falu, kerületi kistérség, stb.) nyilvánítsák Gyorsreagálású Önvédelmi Zónává. Ennek lényege: riadóláncszerűen szervezzék meg, hogy abban a pillanatban, ahogy híre megy, hogy valahol megjelentek a kilakoltató hóhérok, azonnal összpontosuljon a kilakoltatás helyszínén legalább 40-50 elszánt, bátor és fegyelmezett férfi, és kergesse el a hóhérokat. Vitának helye nincs!
    8. Azt is világossá kell tenni, hogy a közhatalomnak bármely szereplője, aki a rablók oldalára áll, és együttműködik azokkal, akik szembefordulva a magyar társadalommal, pusztítani akarják, többé már nem része a közhatalomnak, s nem fogja többé megvédeni sem törvény, sem egyenruha.

Budapest, 2009. április 8. Nagyszerda
Éliás Ádám elnök