Home VÉSZ INFÓPORTÁL - VÉSZ KÖZLEMÉNYEK FIGYELEM, FIGYELEM, KÖZVESZÉLY !!! = SZARVAS ISTVÁN

VÉSZ TV

VÉSZ Rádió



Get the Flash Player to see this player.

time2online Extensions: Simple Video Flash Player Module

Partnereink

Hirdetés

Hirdetés

Bejelentkező űrlap



VÉSZ Akciók és Programok

március 2024
V H K SZ CS P SZ
25 26 27 28 29 1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31 1 2 3 4 5 6

Névnap

Ma 2024. március 29., péntek, Auguszta napja van. Holnap Zalán napja lesz.

Jelen vannak

Oldalainkat 1549 vendég böngészi
FIGYELEM, FIGYELEM, KÖZVESZÉLY !!! = SZARVAS ISTVÁN PDF Nyomtatás E-mail
Olvasóink értékelése: / 10
ElégtelenKitűnő 
Írta: VÉSZ Akcióparancsnokság   
2011. június 02. csütörtök, 15:02

Szarvas István a VORTEX Kft ügyvezetője magyar építőipari kis- és középvállalkozások elvetemült ellensége, rengeteg céget tönkretett és tönkretesz.

* Mivel Szarvas István még a VÉSZ webszolgáltatójánál is panasz tett így kénytelenek voltunk e közleményt angolul is megjelentetni: English version click here
Most a Budapest, VII. Kazinczy utcában és a X. Mázsa utcában, több projekten készül arra, hogy további vállalkozásokat tönkretegyen.
Aki nem előre kéri a pénzt a pótmunkákkal együtt fennálló követelése fejében, az kockára teszi cége létezését, s a cégéhez kapcsolódó családok egzisztenciáját.
Szarvas István módszere az, hogy a projekt tervdokumentációját külön erre a célra fizetett mérnökökkel „lebutítja”, a „lebutított”, tehát alacsonyabb műszaki tartalmú és igényszintű terv megvalósítására kér ajánlatot a kivitelező vállalkozóktól. Szerződést a lebutított tervek megvalósítására köt, először rendesen fizeti a részszámlákat, ezzel bizalmat keltve maga iránt.
Később, a kivitelezés folyamán a teljes értékű terv műszaki tartalmának megfelelően rendeli el a pótmunkákat, be is naplóztatja, árral együtt, majd mondvacsinált minőségi és határidős, ürügyként szolgáló kifogásokra hivatkozva a lebutított és a tényleges terv megvalósítása közötti, tehát a leszerződött és a valós teljesítmény közötti igen jelentős különbséget egyszerűen nem fizeti ki.
A megvezetett, kétségbeesett vállalkozókkal közli, hogy forduljanak bírósághoz. Tudja, hogy ez egy teljesítő cég számára a halálos ítélettel azonos, hiszen addig, amíg jogerős ítélet születik, teljesen tönkremegy.
Szarvas István másik módszere, hogy a becsapott, tönkretett vállalkozókat addig provokálja cinikus, pimasz hazugságaival, amíg azok, kétségbeesett lelkiállapotukban elveszítik a fejüket, meggondolatlan kijelentéseket tesznek, esetleg tettlegességre ragadtatják magukat, s ezután Szarvas tesz ellenük büntetőfeljelentést. Ha később szóba kerül a tartozása, azzal intézi el a kérdést, hogy büntetőeljárás van ellenük folyamatban. Azt persze nem teszi hozzá, hogy az ő provokációja és feljelentése alapján.
Legközelebb azoknak a jogászoknak a nevét is nyilvánosságra hozzuk, akik segédkezet nyújtanak Szarvasnak, ehhez a megtervezett csalássorozathoz.

SZARVAS ISTVÁN! ITT A VÉGE!

Mindenki kerülje el Szarvas Istvánt, vagy követeljen előrefizetést, különben úgy járhat, mint a többi, Szarvas által tönkretett vállalkozó!