Home VÉSZ INFÓPORTÁL - VÉSZ KÖZLEMÉNYEK SAJTÓORGÁNUMOK FELSZÓLÍTÁSA

VÉSZ TV

VÉSZ RádióGet the Flash Player to see this player.

time2online Extensions: Simple Video Flash Player Module

Partnereink

Hirdetés

Hirdetés

Bejelentkező űrlapVÉSZ Akciók és Programok

július 2024
V H K SZ CS P SZ
30 1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31 1 2 3

Névnap

Ma 2024. július 21., vasárnap, Dániel és Daniella napja van. Holnap Magdolna napja lesz.

Jelen vannak

Oldalainkat 434 vendég böngészi
SAJTÓORGÁNUMOK FELSZÓLÍTÁSA PDF Nyomtatás E-mail
Olvasóink értékelése: / 0
ElégtelenKitűnő 
Írta: VÉSZ-GYŐZ Mozgalom Akcióparancsnokság   
2012. január 11. szerda, 08:52

Tisztelt Sajtóorgánumok! - Tisztelt Hölgyek és Urak!

Magyarázatot követelünk a közlést megtagadó sajtóorgánumoktól, miért nem tájékoztatják a közvéleményt arról a tényről, hogy a VÉSZ és a GYŐZ Mozgalom támogatja a Kormányt a nemzetközi pénzhatalom aljas zsarolása elleni küzdelmében! Hétfőn adtunk ki erről nyilatkozatot.

Most újra mellékeljük ITT > TÁMOGATJUK A KORMÁNY KÜZDELMÉT A NEMZETKÖZI PÉNZHATALOM ZSAROLÁSA ELLEN

A kiegyensúlyozott, sokoldalú tájékoztatás kötelezettsége jegyében követeljük a közlést! Ordítva ömlesztik az olvasókra, hallgatókra, nézőkre a nemzetközi pénzhatalom hazug, aljas propagandáját, de azt elhallgatják, hogy vannak olyan nagy, erős, országos társadalmi szervezetek, amelyek ebben a küzdelmében a Kormány mellett állnak.

Most még szelíden beszélünk, de amennyiben két napon belül nem közlik a tényt, vagy nem adnak magyarázatot, a VÉSZ és a GYŐZ Mozgalom sokkal durvábban fogja, konkrétan és cselekvő módon feltenni ezt a kérdést a szabotáló sajtóorgánumoknak!

Egyetlen sajtóorgánum se higyje, hogy a magyarellenes nemzetközi hisztériakeltés helyzetében büntetlenül állhat egyoldalúan az emberellenes és társadalomellenes erők oldalára. Semmilyen, a miénkkel ellentétes vélemény közlését sem kifogásolhatjuk. Azt azonban nem fogjuk eltűrni, hogy a magyar érdekek mellett kiálló emberek és szervezetek véleményét elhallgassák!
Ez nem pártállás kérdése. Nem képviselünk semmiféle párthatalmi érdeket.

De azt a támadást, amely valójában csak ürügyként használja fel a Kormány vélt, vagy valós hibáit, ténylegesen azonban Magyarország porig alázásával akar példát statuálni a nemzetközi pénzhatalom uralma érdekében, - ezt a támadást szelíden, vagy kevésbé szelíden, vissza fogjuk verni. Ha kell, az egész magyar társadalmat mozgósítani fogjuk.

Azt tanácsoljuk, egyetlen sajtóorgánum se vegye fel az ellenség pozícióját ebben a küzdelemben a VÉSZ-szel és a GYŐZ Mozgalommal szemben!

A magyarellenes nemzetközi hisztériakeltés adalékaként mellékeljük azt az irományt, amelyet állítólag Spanyolországban köröznek aláírásgyüjtés céljából, Magyarország EU-szavazati joga ellen. Így működik a nemzetközi pénzhatalom propaganda-gépezete!
Nem tudunk spanyolul, egy ismert barátunktól kaptuk emailen, akinek Spanyolországból küldte egy ismerőse, akit csatlakozásra szólítottak fel.

Kategorikusan kérjük Önöket a sajtóetikai normák betartására. Ez egyébként is kötelező, de ilyen kiélezett helyzetben, azonnali büntetés nélkül, meg nem szeghető elv.

Nem csak Magyarország, az egész világ jövője a tét: engedünk-e a mindent maga alá tipró nemzetközi pénzhatalomnak, vagy elkezdődhet egy új korszak, amelyben a valós emberi értékrend érvényesül.

VÉSZ és GYŐZ Mozgalom Akcióparancsnokság