Home Bankháború - Közlemények, felhívások A VÉSZ ÉS A GYŐZ MOZGALOM CSATLAKOZIK A KORMÁNYT TÁMOGATÓ SZOMBATI DEMONSTRÁCIÓKHOZ

VÉSZ TV

VÉSZ RádióGet the Flash Player to see this player.

time2online Extensions: Simple Video Flash Player Module

Partnereink

Hirdetés

Hirdetés

Bejelentkező űrlapVÉSZ Akciók és Programok

június 2024
V H K SZ CS P SZ
26 27 28 29 30 31 1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 1 2 3 4 5 6

Névnap

Ma 2024. június 13., csütörtök, Antal és Anett napja van. Holnap Vazul napja lesz.

Jelen vannak

Oldalainkat 555 vendég böngészi
A VÉSZ ÉS A GYŐZ MOZGALOM CSATLAKOZIK A KORMÁNYT TÁMOGATÓ SZOMBATI DEMONSTRÁCIÓKHOZ PDF Nyomtatás E-mail
Olvasóink értékelése: / 1
ElégtelenKitűnő 
Írta: VÉSZ-GYŐZ Mozgalom   
2012. január 19. csütörtök, 10:31

A Vállalkozások Érdekvédelmi Szövetsége (VÉSZ) és a Gyorsreagálású Önvédelmi Zónák Mozgalom (GYŐZ) csatlakozik a Kormányt támogató, Bencsik András főszerkesztő által kezdeményezett, január 21-i, szombati országos demonstrációkhoz.

Az egyéni pártszimpátiákat és pártelkötelezettségeket most félre kell tennünk, s egyet kell abban értenünk, hogy a Kormány támogatása ebben a jelenlegi helyzetben, nem pártoknak, vagy pártvezetőknek szól, hanem hazánknak. Azt a kísérletet, hogy Magyarországot ország-világ előtt porig alázzák, közös erővel vissza kell vernünk.

A támadás igazi mozgatórugói gazdasági-pénzügyi természetűek, Magyarország további lefosztására irányulnak. Egyetértünk azokkal, akik átlátják: valójában a magyar föld és víz megszerzése a cél, hazánk pénzügyi-gazdasági-politikai ellehetetlenítése által. Az európai értékek és a demokrácia védelmének jelszava nem egyéb, mint a támadás igazi okainak álcázását szolgáló hamis propaganda. Döbbenetes, hogy az EU tisztségviselői szerepet vállalnak ebben a gyalázatos színjátékban.

Érdekvédelmi szervezeteink, amelyek az országon belül sok kisebb-nagyobb ügyben ugyanezen spekuláns erők ellen küzdenek, nem lehetnek közömbösek és passzívak e támadás láttán.

Az, hogy vitáink, elégedetlenségeink vannak a Kormánnyal szemben, az a mi dolgunk, s majd elintézzük határainkon belül. A támadás azonban, bármit mondanak is éppen azok a politikai erők, amelyek tevékenysége folytán létrejött a kétharmados többség, nem Orbán Viktor, nem a Kormány és nem a FIDESZ-KDNP pártszövetség, hanem Magyarország ellen irányul, s ezt nem tűrhetjük.

A VÉSZ és a GYŐZ Mozgalom tagsága jelen lesz a Kormányt támogató békemenetekben.

Budapest, 2012. január 18.


Éliás Ádám elnök - VÉSZ és GYŐZ Mozgalom