Home VÉSZ INFÓPORTÁL - VÉSZ KÖZLEMÉNYEK Megújul a honlap struktúra

VÉSZ TV

VÉSZ Rádió



Get the Flash Player to see this player.

time2online Extensions: Simple Video Flash Player Module

Partnereink

Hirdetés

Hirdetés

Bejelentkező űrlap



VÉSZ Akciók és Programok

március 2024
V H K SZ CS P SZ
25 26 27 28 29 1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31 1 2 3 4 5 6

Névnap

Ma 2024. március 28., csütörtök, Gedeon és Johanna napja van. Holnap Auguszta napja lesz.

Jelen vannak

Oldalainkat 1243 vendég böngészi
Megújul a honlap struktúra PDF Nyomtatás E-mail
Olvasóink értékelése: / 2
ElégtelenKitűnő 
Írta: VÉSZ Elnökség   
2012. február 20. hétfő, 13:25

Kedves Olvasóink!

Tekintettel a nagy belső és külső érdeklődésre, állandó rovatokat nyitunk honlapunk főoldalán. Ezzel is segíteni szeretnénk a VÉSZ tevékenysége körüli társadalmi kommunikációt.

A „Közlemények” rovatban Szövetségünk vezetőinek és vezetőségének állásfoglalásairól tájékoztatjuk a tagságot és az érdeklődőket. Belső és külső kérdésekről egyaránt szólhatnak ezek a közlések.

A „Szövetségi Hírek” rovatban igyekszünk minden olyan fontosabb információt elhelyezni, amelyek Szövetségünk tevékenységével kapcsolatosak. Úgy tapasztaljuk, hogy igen sokakat érdekel, hogyan működünk, milyen problémáink és eredményeink vannak. Közzétesszük vezető testületeink üléseinek határozatait. Cselekvő szervezet vagyunk, nem kívánságlistákat és panaszleveleket akarunk megfogalmazni, hanem szeretnénk megmutatni a társadalomnak, hogyan áll össze a közös cél érdekében közös cselekvéssé egy érdekvédelmi szervezet működése. Remélhetően rövid idő alatt ez követhetővé válik majd, s egyre többen kapnak kedvet a csatlakozásra a cselekvő szolidaritáshoz.

Az „Érdekvédelmi Hírek” rovata lesz a legterjedelmesebb, hiszen munkánk zömét az érdekvédelmi képviselet és küzdelem teszi ki. Beszámolunk régebbi és újabb ügyek tényeiről, történéseiről. Nyomon követjük az érdekvédelmi tagok ügyeinek fejleményeit. Valóságos regényfolyam fog kibontakozni a konkrét esetek beszámolói nyomán, benne hazánk rendszerváltás utáni történetének minden bajával, drámájával. Annak krónikája is tanulmányozhatóvá válik, hogyan akarják lerabolni a magyar kis- és középvállalkozásokat sokszor ugyanazok, akik más módon is lerabolták már az országot. Érdekvédelmi akcióink és demonstrációink történetéről is leírásokat fogunk közölni. Kitérünk azokra az esetekre is, amelyek folyamán az élet kihívásai az érdekvédelemnek a kkv szektoron túli kiterjesztésére is késztetett és késztet minket. Más, kiszolgáltatott rétegek mellett is kiálltunk, és kiállunk, ha szükséges, s a jövőben is készek vagyunk erre.

A „VÉSZ Barátai” (fehér lista) rovatban azokat az embereket és szervezeteket jelöljük meg, akik és amelyek a maguk helyén ugyanúgy küzdenek az igazságosságért, az emberségességért, az értékteremtő munka és ember rangjának helyreállításáért, a cselekvő társadalmi szolidaritásért, mint Szövetségünk. Gyakran támadják az ilyen embereket és szervezeteket, s mi a leghatározottabban ki fogunk állni mellettük.

A „VÉSZ Ellenfelei és Ellenségei” (fekete lista) rovatban azoknak az embereknek és szervezeteknek a nevét közöljük, akik és amelyek megátalkodottan törnek más emberek és cégek gazdasági lerablására, tönkretételére. Ezek a magyar társadalom ellenségei, méltóak a közmegvetésre. Állandó módszerük, hogy a közönséges csalást, sikkasztást, orgazdaságot, fedezetelvonást „jogvitának” próbálják álcázni. Közérdeket szolgál a róluk szóló információk megismertetése, annak érdekében, hogy több áldozatuk ne lehessen. Divatba jött az a módszerük, hogy miután leraboltak másokat, bujkálni kezdenek. „Körözési listát” fogunk közzétenni ebben a rovatban, kérve azokat, akik ismerik tartózkodási helyüket, hogy segítsenek minket a felkutatásukban, s érintkezésbe léphessünk velük, hogy ezáltal a tagszervezeteink teljesítményének jogszerű, korrekt elszámolása megtörténhessen.

Terveink szerint honlapunk főoldalának új rovatszerkezete 2012. február 27. hétfőtől lesz élő módon szemlélhető.

Odáig is és megindulásától is megköszönjük észrevételeiket, közléseiket, a Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. vagy az Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. email címre.

Budapest, 2012. február 20.

VÉSZ Elnökség