Home A VÉSZ Barátai - FEHÉR Lista A VÉSZ Barátja Geréb Ágnes szülésznő

VÉSZ TV

VÉSZ RádióGet the Flash Player to see this player.

time2online Extensions: Simple Video Flash Player Module

Partnereink

Hirdetés

Hirdetés

Bejelentkező űrlapVÉSZ Akciók és Programok

július 2024
V H K SZ CS P SZ
30 1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31 1 2 3

Névnap

Ma 2024. július 21., vasárnap, Dániel és Daniella napja van. Holnap Magdolna napja lesz.

Jelen vannak

Oldalainkat 399 vendég böngészi
A VÉSZ Barátja Geréb Ágnes szülésznő PDF Nyomtatás E-mail
Olvasóink értékelése: / 22
ElégtelenKitűnő 
Írta: VÉSZ Elnökség honlap-szerkesztőség   
2012. március 04. vasárnap, 07:21

Szövetségünk egyoldalú nyilatkozattal Barátjának nyilvánítja azokat a személyeket és szervezeteket, amelyek a kis- és középvállalkozások érdekvédelméért, megmentésükért, talpra állításukért, stabil, virágzó működésükért küzdenek.

Ugyancsak Barátunknak tekintjük azokat, akik az élet legkülönbözőbb területein az emberiességért, igazságosságért, a kiszolgáltatottak megsegítéséért tevékenykednek.
A leghatározottabban kiállunk mellettük, ha a hatalom részéről, vagy bármilyen túlerejű ellenfél, netán ellenség részéről bántódás éri őket.

Nyilatkozatunk egyoldalú, nem egyeztetjük partnereinkkel, akiket Barátainknak tekintünk.

A VÉSZ Barátja Geréb Ágnes szülésznő, aki hivatásának tekinti, hogy a megszülető gyermekek szeretteik körében lássák meg a napvilágot, ne egy kórház sokszor rideg, üzemszerű, olykor lélektelen körülményei között.

Geréb Ágnes Free Geréb Ágnes

Szakértői vélemények szerint a vezetése alatt lezajlott otthonszülések alkalmával bekövetkezett bajok aránya messze a kórházakban előforduló szövődményes esetek átlaga alatt van, a hatalom mégis drákói szigorral, felháborító kegyetlenséggel sújt le rá, lábbilincs és vezetőszíj alkalmazásával alázva meg ország-világ előtt. 
Senki nem vitatja, hogy szükség lehet kórházi beavatkozásra és modern technika alkalmazására, ha komplikációk lépnek fel szülés közben vagy után. A hatalom azonban, ahelyett, hogy a két szempontot, a gyermekszülés humanizálásának és biztonságának szempontjait egyszerre érvényesítő jogi és intézményi megoldásokat alakítana ki, büntetőeljárással gyötri azt a személyt, aki az ezzel kapcsolatos elemi erejű társadalmi igényt hivatásszerűen képviseli. 
A demokratikus jogállamban a hatalom nem önmagától és nem önmagáért van, s nem az a dolga, hogy öncélúan védelmezze saját monopóliumait, hanem minden kompetenciáját a társadalomtól kapja, hogy a társadalom védelmét, akaratát szolgálja. Nem mehet szembe a társadalom akaratával, s nem támadhat rá.
A mai magyar közjogi krízis egyik legsúlyosabb tünete Geréb Ágnes meghurcoltatása. Követeljük az általa képviselt ügy jogi és intézményi megoldását, s követeljük azonnali felmentését. Nem büntetést, hanem jutalmat érdemel!