Home VÉSZ INFÓPORTÁL - SZÖVETSÉGI HÍREK A Szövetség Elnöksége 2012. március 14.-én kibővített ülést tartott:

VÉSZ TV

VÉSZ RádióGet the Flash Player to see this player.

time2online Extensions: Simple Video Flash Player Module

Partnereink

Hirdetés

Hirdetés

Bejelentkező űrlapVÉSZ Akciók és Programok

szeptember 2023
V H K SZ CS P SZ
27 28 29 30 31 1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30

Névnap

Ma 2023. szeptember 29., péntek, Mihály napja van. Holnap Jeromos napja lesz.

Jelen vannak

Oldalainkat 196 vendég böngészi
A Szövetség Elnöksége 2012. március 14.-én kibővített ülést tartott: PDF Nyomtatás E-mail
Olvasóink értékelése: / 6
ElégtelenKitűnő 
Írta: VÉSZ Elnökség   
2012. március 19. hétfő, 14:43

A Szövetség Elnöksége 2012. március 14.-én kibővített ülést tartott. - Az ülésen, egyebek mellett, az alábbi határozatokat fogadta el egyhangú döntéssel a kibővített ülés:

  1. Az Alapszabály módosítása és a tisztújítás előkészítése céljából öttagú bizottságot állít fel az Elnökség.

  2. Honlapunkat hirdetés céljából megnyitja a Szövetség a tagok és külső hirdetők számára. Külső cégek hirdetéseit csak szűrve közöljük, hogy honlapunk komolyságát megőrizzük.

  3. Rogán Antal úr, az Országgyűlés Gazdasági és informatikai bizottságának elnöke levélben válaszolt a Szövetség elnökének, a VÉSZ december 21-én, a lánctartozások okainak jogi eszközökkel való kiküszöbölése tárgyában írott és átadott petíciójára. Rogán Elnök úr jelezte, hogy a Nemzetgazdasági Minisztériumban zajlik a jogszabályi keret újragondolása, s az Országgyűlés tavaszi ülésszakának törvényalkotási programjában, várhatóan áprilisi benyújtással, szerepel a vonatkozó törvényjavaslat tárgyalása. Bíztatónak érezzük Rogán Elnök úr közlését, éppúgy, mint záró gondolatát:

„Biztosíthatom, hogy az előterjesztés bizottsági, valamint parlamenti tárgyalása során hangsúlyosan törekszünk a felmerült problémák megoldására, valamint a kérdés mindenki számára kedvező megoldására.”

A pozitív válasz mellett is változatlanul szükségesnek érzi a VÉSZ Rogán úr és Matolcsy úr személyes felkeresését. Bizonyos kormányzati megnyilatkozások alapján kétségeink vannak ugyanis afelől, hogy a kis- és középvállalkozások helyzetének tarthatatlanságát, a mélyreható, érdemi megoldások sürgető voltát világosan látja-e a Kormány, - miközben tartania kell a frontot a különböző nemzetközi támadások kereszttüzében, amelyek tekintetében Szövetségünk egyértelműen a Kormány mellé állt

4. A felfüggesztett és fegyelmi eljárás alá vont személyekkel kapcsolatban az Elnökség kibővített ülése két határozatot hozott:

- az Elnökség megerősíti a fegyelmi eljárás alá vont személyek tagsági jogainak felfüggesztését: az eljárás befejezéséig a VÉSZ semmilyen rendezvényén, összejövetelén nem vehetnek részt, s érdekvédelmi képviseletüket a Szövetség nem látja el;

- hivatalos minőségben, az eljárás alá vont személyekkel, az eljárás befejezéséig, kizárólag a Fegyelmi Bizottság elnöke és tagjai érintkezhetnek.

Budapest, 2012. március 19. - VÉSZ Elnökség