Home VÉSZ INFÓPORTÁL - VÉSZ KÖZLEMÉNYEK A TESCO VEZÉRIGAZGATÓJA A MEGEGYEZÉS HELYETT A HÁBORÚT VÁLASZTOTTA

VÉSZ TV

VÉSZ Rádió



Get the Flash Player to see this player.

time2online Extensions: Simple Video Flash Player Module

Partnereink

Hirdetés

Hirdetés

Bejelentkező űrlap



VÉSZ Akciók és Programok

március 2024
V H K SZ CS P SZ
25 26 27 28 29 1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31 1 2 3 4 5 6

Névnap

Ma 2024. március 28., csütörtök, Gedeon és Johanna napja van. Holnap Auguszta napja lesz.

Jelen vannak

Oldalainkat 1202 vendég böngészi
A TESCO VEZÉRIGAZGATÓJA A MEGEGYEZÉS HELYETT A HÁBORÚT VÁLASZTOTTA PDF Nyomtatás E-mail
Olvasóink értékelése: / 1
ElégtelenKitűnő 
Írta: VÉSZ Akcióparancsnokság   
2012. augusztus 11. szombat, 17:56

KÖZLEMÉNY

A TESCO VEZÉRIGAZGATÓJA A MEGEGYEZÉS HELYETT A HÁBORÚT VÁLASZTOTTA – A VÉSZ ELFOGADTA A HADÜZENETET
NEM KIZÁRT AZ ÖSSZECSAPÁS A HONGUEST-TRENDEX CSOPORTTAL SEM

A 2012. július 5-én a TESCO gyáli Logisztikai Központja ellen végrehajtott VÉSZ-blokád során Dr. Gáll Szabolcs úr, a TESCO jogi igazgatója telefonon konkrét ígéretet tett a Szövetség elnökének a TESCO áruházainak építésében részt vett, ki nem fizetett vállalkozások ügyének rendezésére.
Az ezzel kapcsolatos tárgyalás az érintett cégek bevonásával július 16-án meg is történt, az érintettek megállapodtak, Dr. Gáll Szabolcs úr néhány nap időt kért az ügy technikai lebonyolításának kialakítására.
Ezt követően, 2012. július 30.-án Dr. Sipos Máté úr, a TESCO jogi munkatársa közölte, hogy a TESCO vezérigazgatója „nem lát jogi lehetőséget” a kárvallott, kisemmizett cégek helyzetének rendezésére.

A VÉSZ elnöke válaszképpen közölte, hogy ezt a cinikus, csalárd eljárást a VÉSZ hadüzenetnek tekinti, s a hadüzenetet elfogadja.

Eljött az idő, hogy megtanulják a hazug spekulánsok, hogy büntetlenül nem lehet tönkretenni az embereket, vállalkozásokat Magyarországon.
A VÉSZ szolidáris volt, s most is az a TESCO dolgozóival, beszállítóival, szállítmányozóival.
Ha csak egyetlen emberrel és céggel meg lehet ezt tenni, akkor mindenkivel lehetségessé válik.

A VÉSZ Elnöksége és Akcióparancsnoksága elhatározta, hogy meg fogja semmisíteni a TESCO működését. Mivel a vezérigazgató a Csehországban és Szlovákiában működő TESCO áruházak vezérigazgatója is, ezért akcióinkat ki fogjuk terjeszteni Csehország és Szlovákia területére is.

Kérjük a vásárlókat, ne vásároljanak többé a TESCO áruházakban, bármilyen akciókkal kecsegtet is ez a becstelen multihálózat. Van, amit semmilyen pénzhaszonért nem szabad eltűrnünk.
A vásárlóknak időben hozzá kell szokniuk a gondolathoz, hogy át kell alakítaniuk vásárlási szokásaikat és más áruházakba kell menniük. Időben szembesüljenek azzal, hogy hamarosan nem lesz többé TESCO.
Sokan megtanulták már, ők is fontolják meg, hogy a VÉSZ nem blöfföl.

Kérjük a TESCO beszállítóit, időben keressék meg termékeik értékesítési lehetőségeit más felvásárlóknál. A TESCO helyét majd más láncok fogják betölteni, amelyeknek szintén szükségük lesz a beszállítók áruira, s már megtanulták, mit lehet Magyarországon, s mit nem lehet.

Ugyancsak kérjük a TESCO dolgozóit, készüljenek időben arra a helyzetre, amikor a TESCO már nem fog létezni. Az ennek nyomán más láncoknál jelentkező forgalombővülés fel fogja szívni a TESCO egyébként is kizsákmányolt alkalmazottait.

Eljött az idő, hogy az egész magyar társadalom megértse: a szolidaritás nem széplelkek ábrándképe, hanem parancsoló szükségszerűség.

Nem zárható ki, hogy összetűzés lesz a Hunguest – Trendex csoporttal is.

Július 5-i akciónkat követően tárgyalás zajlott le Dr. Tomcsányi Tamás ügyvéd úrral, a Hunguest és a Trendex jogi képviselőjével, a szegedi Forrás Hotel és a hévízi Mirage Hotel kisemmizett építőinek bevonásával. Az ügyvéd úr megígérte, hogy megbízóinak továbbítja a jogszerű követelések dokumentumait, s legkésőbb augusztus elejéig jelentkezni fog. Ez nem történt meg, sőt a VÉSZ keresésére állandóan foglaltra állított jelzés volt a válasz a megadott telefonszámon.

Az a benyomásunk, hogy a Hunguest – Trendex csoport nem értette meg az idők szavát.

Megkezdtük a szegedi Forrás Hotel és a hévízi Mirage Hotel elleni akciók előkészítését.

Újabb akcióra készülünk a CODEX Zrt. és a Bernecker Kft. ellen is.

Egyelőre jó irányban haladnak a fejlemények a CIB Bank és a Nemzeti Galéria – Atalian Zrt. ügyében.

Budapest, 2012. augusztus 10.

VÉSZ Akcióparancsnokság