Home VÉSZ INFÓPORTÁL - VÉSZ KÖZLEMÉNYEK AKCIÓK HELYETT MOST MINDENKI A GÁTAKRA!

VÉSZ TV

VÉSZ RádióGet the Flash Player to see this player.

time2online Extensions: Simple Video Flash Player Module

Partnereink

Hirdetés

Hirdetés

Bejelentkező űrlapVÉSZ Akciók és Programok

szeptember 2023
V H K SZ CS P SZ
27 28 29 30 31 1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30

Névnap

Ma 2023. szeptember 22., péntek, Móric napja van. Holnap Tekla és Líviusz napja lesz.

Jelen vannak

Oldalainkat 38 vendég böngészi
AKCIÓK HELYETT MOST MINDENKI A GÁTAKRA! PDF Nyomtatás E-mail
Olvasóink értékelése: / 0
ElégtelenKitűnő 
Írta: Éliás Ádám elnök   
2013. június 07. péntek, 08:24

- a VÉSZ Elnökségének, és a GYŐZ Mozgalom Vezetőségének közös felhívása az árvízben veszélyeztetett emberek megsegítésére -

A Vállalkozások Érdekvédelmi Szövetségének (VÉSZ) Elnöksége, és a Gyorsreagálású Önvédelmi Zónák (GYŐZ) Mozgalom Vezetősége felhívással fordul a két szervezet összes tagja, aktivistája és szimpatizánsa felé, a VÉSZ és a GYŐZ Mozgalom közvetlen közelében szervezhető szövetséges és mozgalmi barátaink tízezreihez. Az elkövetkező napokban függesszük fel minden helyi és országos ügyben az akciókészültséget, s érdekvédelmi küzdelmünket félretéve, minden emberrel és rendelkezésre álló eszközzel vegyünk részt az emberek és értékek mentésében, a minden eddiginél nagyobb árvíz által veszélyeztetett területeken.

Tagjaink, aktivistáink és szimpatizánsaink, akik elsősorban az ipari, főleg építőipari munkássághoz tartoztok, eddig is élenjártatok a cselekvő szolidaritás bizonyításában. Erősek, szorgalmasak, bátrak és kitartóak vagytok. Nagymértékben hozzájárulhattok a folyók menti veszélyeztetett területek, elsősorban a Duna-völgy katasztrófájának elhárításában. A tét emberéletek, otthonok megmentése lehet. Kérjük a bátor, kezdeményező helyi szervezést, mert a gyors reagálás életbevágó jelentőségű lehet. Mindenki azon a területen segítsen, amelyet a leggyorsabban elér. Központi szervezéssel csak időt veszítenénk. A helyi körülmények, a helyi vészhelyzetek alakulásának folyamatos figyelése alapján lehet csak jó döntéseket hozni, hol van szükség legsürgősebben a segítségre.

Saját ügyeinket, érdekeinket most félre kell tennünk, és kizárólag a bajbajutott területekre, családokra, veszélyeztetett otthonokra szabad figyelnünk. Ez a vészhelyzet az egész társadalom próbatétele. Jó lelkiismerettel csak akkor térhetünk vissza saját érdekvédelmi ügyeinkhez, a veszély elmúltával, ha minden tőlünk telhetőt megtettünk az országot fenyegető katasztrófa elhárításában.

Budapest, 2013. június 5.

Éliás Ádám
a VÉSZ és a GYŐZ Mozgalom elnöke