Home VÉSZ KÖZLEMÉNYEK SZENZÁCIÓS LELEPLEZÉS: A GYURCSÁNY-KÖRBŐL SZERVEZIK A VÉSZ ELLENI KAMPÁNYT – DVORCSÁK GYULA AKARTA MEGVESZTEGETNI A VÉSZ ELNÖKÉT

VÉSZ TV

VÉSZ Rádió



Get the Flash Player to see this player.

time2online Extensions: Simple Video Flash Player Module

Partnereink

Hirdetés

Hirdetés

Bejelentkező űrlap



VÉSZ Akciók és Programok

március 2024
V H K SZ CS P SZ
25 26 27 28 29 1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31 1 2 3 4 5 6

Névnap

Ma 2024. március 28., csütörtök, Gedeon és Johanna napja van. Holnap Auguszta napja lesz.

Jelen vannak

Oldalainkat 1233 vendég böngészi
SZENZÁCIÓS LELEPLEZÉS: A GYURCSÁNY-KÖRBŐL SZERVEZIK A VÉSZ ELLENI KAMPÁNYT – DVORCSÁK GYULA AKARTA MEGVESZTEGETNI A VÉSZ ELNÖKÉT PDF Nyomtatás E-mail
Olvasóink értékelése: / 4
ElégtelenKitűnő 
Írta: VÉSZ Akcióparancsnokság   
2014. július 15. kedd, 18:03

A VÉSZ iránt érdeklődő kedves olvasó írja be a Google keresőbe Dvorcsák Gyula nevét, majd kattintson Dvorcsák Gyula Facebook oldalára. Ott látható Gyurcsány Ferenc oldalán az a személy (Dvorcsák Gyula), aki magát Reizer Gyulának kiadva, 2013. januárjában, háromszázezer forinttal meg akarta vesztegetni a VÉSZ elnökét. Orosz Ferenc volt érdekvédelmi titkár szervezte - saját bevallása szerint is - ezt a megvesztegetési provokációt.

Tanulságos Dvorcsák Gyula ismerősi körére is rákattintani. Nem meglepő, hogy van egy „Orosz Ferenc Dunakeszi” nevű ismerőse, az azonban sokkal meglepőbb, hogy ismerősi körében ott vannak a Gyurcsány-kör prominens személyiségei, köztük Szilvásy György is.

Most már tehát tiszta, honnan, miért szervezik a Szövetségünk elleni kampányt, mely körök azok, amelyek szemét a VÉSZ elszánt küzdelme a legjobban csípi.

És hogy mindez hogyan derült ki?

Úgy, hogy a megvesztegetés miatt a VÉSZ feljelentést tett a BRFK-n. Közel másfél évi (!) „nyomozás” után a BRFK Korrupciós Bűnözés Elleni Osztály vezetője, Dr. Balogh Róbert rendőr alezredes egy elképesztően mondvacsinált hivatkozás alapján nyomozást megszüntető határozatot hozott. Ennek a lényege, hogy a háromszázezer forintot Éliás Ádámnak, a VÉSZ elnökének átadni akaró személy nem kötelességszegésre akarta Éliás Ádámot rábírni. Pedig annak ellentételezése lett volna ez az összeg, hogy Éliás Ádám – a VÉSZ elnökeként – ne indítson akciókat Reizer Gyula (azaz a valóságban: Dvorcsák Gyula) ellen. Azt követően, hogy a VÉSZ elnöke visszaadta a pénzt tartalmazó banki borítékot, Dvorcsák még több alkalommal rá akarta bírni, sikertelenül, hogy mégiscsak fogadja el.
Csakhogy egy kis „technikai” malőr csúszott a határozat szövegébe, mert a határozatban az alezredes véletlenül (?) leírta a valódi elkövető, Dvorcsák Gyula nevét is.
Ezek után pedig egyértelművé vált, milyen körből történik a VÉSZ elleni lejárató kampány szervezése.

Elképzelhető, hogy a leleplezés után megpróbálják törölni Dvorcsákot az internetről, de bőven van anyag és nyom, meg lehet majd akkor is találni.

Talán nem rugaszkodunk messze a valóságtól, ha feltesszük a kérdést: vajon nem az efféle összefonódások eredményezték azt, hogy bűnözők a Gyurcsány-időszakban sok éven át büntetlenül tevékenykedhettek?
A politikai és rendőri vezetőknek nem tűnik fel ez az összefonódás?

Az azóta történt, durva szabálytalanságokkal tarkított fejlemények tekintetében is meg fogjuk tenni minden irányban a szükséges jogi és egyéb lépéseket. Erről hamarosan további leleplező közleményeket fogunk közzétenni furcsa személyi kapcsolódásokról.

Minden VÉSZ-aktivistát és –szimpatizánst arra kérünk, hogy Dvorcsák Gyula ellen semmilyen erőszakos, egyéni fellépést ne tegyenek, sem szóban, sem tettlegesen. Ezért nem is közöljük most a címét, majd csak akkor, ha szükséges lesz. Az ügynek a jogállam keretein belül, az igazságnak megfelelően kell lezajlania. Ha ez mégsem történne meg, ha az a romlott, cinikus, magát baloldalinak hazudó, valójában ordaskapitalista társaság még mindig ilyen befolyással rendelkezik, akkor akciókat és demonstrációkat fogunk Dvorcsák és Orosz ellen szervezni – amit Dvorcsák a megvesztegetéssel szeretett volna elkerülni. Csakhogy a VÉSZ – megvesztegethetetlen. Ezt hamarosan érezni fogja majd Dvorcsák úr is.

Ilyen a Gondviselés segítsége. „Véletlen elírás”.

Őszig minden kiderül.

Hogy is szól a mondás: aki másnak vermet ás,....